İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

İdari Mali Hizmetler Müdürü
Kenan ÖZTÜRK
ÖZGEÇMİŞ

1974 - Eski Cuma Bulgaristan doğumlu olup , ilk ve orta öğrenimini Bulgaristan'da tamamladı.1989 yılında Bulgar zulmü sonucu zorunlu göçe tabi tutularak ailesi ile birlikte Türkiye'ye göç etti. 1993 yılında Kırklareli 60.yıl Sağlık Meslek Lisesinden Sağlık Memuru( Toplum Sağlığı ) ünvanıyla  mezun oldu . Ön Lisans Eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sağlık Teknikerliği, Lisans Eğitimini Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde tamamladı . 1993-1994 yılları arasında Sağlık Memuru olarak Tekirdağ Malkara Ballı Köyü Sağlık Ocağı , 1995-2000 yılları arası Tekirdağ Muratlı İlçesi 1 nolu Sağlık Ocağı , 2001-2003 yılları arası Muratlı İlçe Sağlık Grup Başkanlığında görev yaptı. Muratlı Devlet Hastanesinin yapım , kurulum ve açılış aşamalarında görev alarak 2004 - 2014 yılları arasında Muratlı Devlet Hastanesinde Hastane Müdürlüğü , 2014-2017   yılları arasında aynı hastanede Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü , 2017 – 2020  yılları arası Tekirdağ Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğü görevlerinde bulundu ,Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesinin yapım ve kuruluş aşamalarında görev alarak halen Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu  Şehir Hastanesinde İdari ve Mali Hizmetler Müdürü  olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.