TURKOVAC COVİD-19 AŞILAMA ÇALIŞMALARIMIZ TEKİRDAĞ DR. İ. FEHMİ CUMALIOĞLU ŞEHİR HASTANEMİZDE BAŞLAMIŞTIR.
05 Ocak 2022

Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA’nın; Yerli üretimimiz olan TURKOVAC Covid-19 aşısının Acil Kullanım Onayı aldığının müjdesini vermesi üzerine; Hastanemizde yerli üretim aşılama çalışmalarımız 30.12.2021 tarihi itibari ile randevulu olarak uygulanmaya başlanmıştır.
Tekirdağ Dr. İ. Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi olarak Covid-19 Pandemisi ile mücadelede, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin KOCA’nın da belirttiği üzere; Tüm vatandaşlarımızı TURKOVAC ile hem 1. Doz hem de hatırlatma dozlarını olmaya , hep birlikte Temizlik-Maske ve Mesafe kurallarına uymaya davet ediyoruz.