Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’nde başarılı ameliyatlar devam ediyor
28 Aralık 2021

Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Doktorları başarılı ameliyatlar yapmaya devam ediyor. 1 yıl önce açıldığı günden bu yana 100’ün üzerinde Laparoskopik kapalı yöntemle Ürolojik ameliyat gerçekleştiren Üroloji Uzm. Op. Dr. Yavuz Özdemir ve Cerrahi Onkoloji Uzm. Op. Dr. Yüksel Beyaz ileri evre mesane kanseri nedeniyle başvuran hastaya Radikal Sistektomi (idrar kesesinin çıkartılması) ameliyatını Kapalı-Laparoskopik yöntemle gerçekleştirdiler.
Daha önceden ileri evre mesane kanserinde açık yöntemle radikal sistektomi ameliyatını yaptıklarını belirten Üroloji  Op Dr. Yavuz Özdemir, Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’nin yüksek standarlardaki ameliyathanesi sayesinde Kapalı Laparoskopik ameliyatların ivme kazandığını, bu ameliyatın ise Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesinde ilk defa gerçekleştirildiğini bildirdi. Ameliyat ekibinden Cerrahi Onkoloji Op. Dr. Yüksel Beyaz, Laparoskopik yöntemle gerçekleştirdikleri ameliyatlarda Cerrahi Kanama ve Cerrahi Risklerin düşük olmasının yanı sıra hastanın ameliyat sonrası konforu ve iyileşme süresinin açık ameliyata göre daha kısa olması gibi birçok avantajının olduğunu, hastaların günlük yaşama daha hızlı geçmesi sebebiyle özellikle aranan ve istenen yöntem olduğunu belirtti.

ameliyat122021aa.jpg

yavuz 3.jpg