Tekirdağ Dr. İ.Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi 1 Yaşında
07 Aralık 2021

Tekirdağ Dr. İ. Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi olarak hizmet sunumumuzun 1. yılına istinaden Yıl Dönümü Daveti gerçekleştirilmiştir.
Sağlık tesisimizin yapım ve faaliyete geçmesi konusunda yardım ve desteklerini esirgemeyen başta; Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, Meclis Başkanımız Sn. Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP'a, Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin KOCA'ya teşekkür ve şükranlarımızı arz ederiz.
Hastanemiz hizmet sunumunun yıl dönümüne istinaden düzenlemiş olduğumuz davete; Sn. Valimiz Aziz YILDIRIM, Vali Yardımcımız Sn. Harun KAYA, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Kadir ALBAYRAK, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Sn. Cüneyt YÜKSEL, İl Saglık Müdürümüz Sn. Dr. Ali Cengiz KALKAN, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Selim AKIN, Başhekimimiz Op.Dr. Lütfi Çağatay ONAR’ ın yanı sıra; İl Sağlık Müdürlüğümüz Başkan, Başkan Yardımcıları, Hastane Yöneticilerimiz, çok kıymetli çalışma arkadaşlarımız ve basınımızın güzide temsilcileri katılım sağlamışlardır.

• 6x.jpg
  • IMG-20211206-WA0079.jpg