Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile Ortak İşbirliği
07 Nisan 2021

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali  Cengiz KALKAN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Aykut DEMİRKIRAN, Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa DOĞAN, Tekirdağ Devlet Hastanesi ve Tekirdağ Dr. İ.Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Lütfi Çağatay  ONAR, Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Yerleşkesinde Sayın Rektör Prof. Dr. Cevdet Erdöl ile bir araya gelerek İlimizde faaliyet gösteren hastaneler ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi arasında yapılabilecek ortak işbirliği çalışmaları kapsamında istişarelerde bulunmuşlardır. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet ERDÖL 06.04.2021 tarihli toplantıda ilimizdeki kamu hastanelerimize ilişkin planlamalara katkılar sağlamışlardır.